Even Voorstellen!

by
Introductie

Hallo, mijn naam is Paul en de megaklusser naast mij is mijn dochter Alicia.

Op dit moment zijn wij de keuken aan het verbouwen om hier ons kleine minichef plekje te creëren.

Zoals je kunt zien wordt er hard gewerkt en veel geknoeid en dat is ook precies wat we in deze keuken gaan doen. We gaan de lekkerste recepten klaar maken en daar heel veel lol aan beleven. Verantwoord knoeien noemen we dat 😉 

Heb jij ook een heerlijk recept wat je samen met je mama of papa maakt, dan zouden wij het leuk vinden om dit te ontvangen. Wij kunnen dit dan maken voor de website, of stuur leuke foto’s mee van jezelf en dan plaatsen wij jouw recept!

Ik hoop dat jullie heel veel plezier gaan beleven aan ons blog en natuurlijk heel veel smullen!

You may also like

1 comment

Een WordPress commentator 23 juli 2020 - 21:02

Hoi, dit is een reactie.
Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Comments are closed.

Ook wij maken gebruik van cookies zodat wij u een betere webervaring kunnen bieden. Wij bieden uw gegevens niet aan derden en wij respecteren uw privacy. Natuurlijk gaan we ook heerlijke koekies bakken en dat is hier de hoofdzaak! Ik eet de cookies op