Introductie

Even Voorstellen!

Hallo, mijn naam is Paul en de megaklusser naast mij is mijn dochter Alicia.

Op dit moment zijn wij de keuken aan het verbouwen om hier ons kleine minichef plekje te creëren.

Zoals je kunt zien wordt er hard gewerkt en veel geknoeid en dat is ook precies wat we in deze keuken gaan doen. We gaan de lekkerste recepten klaar maken en daar heel veel lol aan beleven. Verantwoord knoeien noemen we dat 😉 

Heb jij ook een heerlijk recept wat je samen met je mama of papa maakt, dan zouden wij het leuk vinden om dit te ontvangen. Wij kunnen dit dan maken voor de website, of stuur leuke foto’s mee van jezelf en dan plaatsen wij jouw recept!

Ik hoop dat jullie heel veel plezier gaan beleven aan ons blog en natuurlijk heel veel smullen!

1 reactie op “Even Voorstellen!Voeg die van jou toe →

Reacties zijn gesloten. Je kunt geen nieuwe reacties toevoegen.